Progovorila bez dlake na jeziku: Draganina majka iznijela sve detalje njenog odnosa sa Edom! – Brzina

Progovorila bez dlake na jeziku: Draganina majka iznijela sve detalje njenog odnosa sa Edom!

Dragana Mitar je uspjela da zavrti priču oko sebe odmah kada se pojavila u Bijeloj kući i oko sebe je uspjela da formira ljubavni trougao a tom prilikom oglasila se i njena majka Jadranka Mitar koja kaže da nije nikako zadovoljna ponasašnjem njene kćerke kao i priče koja se oko nje formirala.

Jadranka je prvo prokomentarisala svovju kćerku i njeno ponašanje ali i njen odnos koji je ostvarila sa Tomovićem.

-Da se sada vratimo na sami početak. Ne sviđa mi se nikako kako je ona krenula svoju priču. Naravno da sam ja stala uz svoju kćerku, ona je moja iako je napravila jako negativne priče o Vladimiru Tomoviću- Smatram da je on pravi rijaliti igrač, sa svima on igra igricu i vidio je da se oko Dragane dešava interesovanje. Folira se on i igra se sa njom. Jako me nervira kada kaže da je Dragana žena njegovog života.

Ona je odlučila da objasni šta se to dešava između njene kćerke Dragane i Edisa Fetića, i onda je progovorila i o njegovoj ženi, te je rekla kako treba da se sve prilagode situaciji.

-Za Edisa ja treba da kažem istinu. Oni su imali neke malene probleme ali i svađu kao i dogovor koji se nije ispoštovao pa je Dragana sa ovom pričom pokušala da ga povrijedi i da mu stavi do znanja njegovu priču da je on ušao kao njen prijatelj iako su dvije godine u vezi. To je prijatljstvo koje ja ne mogu da razumijem. On je bio domaćin na zabavi gdje se slavio rođendan Draganinog sina.