Ne mogu da vjeruju da se ovo njemu desilo: Đorđe Balašević prvi put progovorio nakon opracije te rekao ovo! – Brzina

Ne mogu da vjeruju da se ovo njemu desilo: Đorđe Balašević prvi put progovorio nakon opracije te rekao ovo!

Legendarni i poznati kantautor po imenu Đorđe Balašević se polako ali sigurno oporavlja nakon teške operacije srca radi koje je on morao da otkaže koncert u Kragujevcu. Poznati Đole je odlučio da se javi u video poruci koju je objavila njegova kćerka Jelena te je istakla kako je on bio četiri dana u bolnici, ugradili su mu četiri stenta i on je sada kod kuće i oporavlja se.

Balašević je rekao kako mu je žao jer je morao da odloži koncert koji je trebao da bude održan 15. novembra i poslije dugo vremena u gradi koji je uvijek bio kako on kaže rokenrol iz kojeg dolazi Smak i koji je zadržao sva bitna obilježja grada.

-Imam za vas dvije vijesti. Jedna je dobra a jedna loša. Dobra je da ja nisam umro iz pre a druga je loša vijest a to da to nije recimo skok u vis, pa da imaš tri pokušaja nego imap neograničen broj poušaja. To nije fažno. Malo je bilo frka i jako mi je žao i teško jer nisam mogao da održim koncert- Bio sam u bolnici četiri dana. Nisam imao operaciju na otvorenom srce ali malo sam se dotjerao. Kada god odem ljekaru uvijek mi nešto vade. Sada imam četiri stenta.

-Rekli su mi čak da ću moći da trčim ali ja im ne vjerujem. Nemojte da me pitate da li sam dobro jer ja nikada neću više biti dobro. Zato jer ja imam sto godina ali se nadam iz sveg srca da ćemo nastaviti tamo gdje stali. Uglavnom vratio sam se kući nakon četiri dana, tu se oporavljam u svom domu, dvorištu i uz svoju porodicu.- rekao je Đole.