Marina Tucaković bez dlake na jeziku rekla šta je umalo ubilo! Kada je ovo izbacila život je spasila! – Brzina

Marina Tucaković bez dlake na jeziku rekla šta je umalo ubilo! Kada je ovo izbacila život je spasila!

Poznata dama na našoj javnoj sceni, koju svi znaju Marina Tucaković se godinama borila protiv teške bolesti i rekla je da je jako teško bilo i da se morala izboriti. Ona je sebi kao cilj navela da treba da se izbori i da nema te stvari koja nju može da zaustavi na ovom putu i naravno na ovoj borbi.

Marina je toom razgovora sa medijima, raznim portalima govorila o tome kako je nekoliko puta naime bila u Jerusalemu i dolazila je ona kako kaže nekoliko putana grob Isusa kako bi se i njemu molila da sve ovo prebrodi i da ozdravi te da se spasi. Kako god bilo, ona je željela da živi.

Kako postoje razne informacije, prema nekim tradicionalnim vjerovanjima, veliki broj ljudi se naime iziječio na ovaj način i ona je bila spremna da sve uradi kako bi se spasila i kako bi ozdravila prije svega.

On je govorila o tome kako su joj jako često u snove dolazili anđeli i govorili su joj kako je ona Božije dijete i kako ona još uvijek nije spremna da ode i da neće umrijeti jer je on za nju spremio dosta iznenađenja. Ona kaže da je rad i toga iznenadila sve i nije se nadala da će joj taj san da promijeniti pogled na sve.

Govorila je kako se u nekim trenutcima jako plašila jer je mislila da je već umrla i da su anđeli došli kod nje jer je ona već bila mrtva i radi toga su joj govorili sve to.

Ona je u razgovorima govorila o tome kako je i sama svjesna radi čega je obolila. Njena bolest je došla radi velike količine stresa. Sama je osjećala da se nešto jako loše dešava ali pored velikog broja obaveza nije posjetila ljekara.