Jutros je cijeli region šokirala ova vijest: U stravičnom zemljotresu u Albaniji poginuo on! CIJELA zemlja u suzama! – Brzina

Jutros je cijeli region šokirala ova vijest: U stravičnom zemljotresu u Albaniji poginuo on! CIJELA zemlja u suzama!

Jutros je cijeli region ostao u šoku kada se pojavila informacija da je Albaniju sinoć udario zemljotres. Oni što je sve iznenadilo jeste da je osam zemljotresa bilo tokom cijele noći.

Prema zadnjim informacijama, najmanje je šest osoba preminulo u ovom strašnom, snažnom zemljotresu u Albaniju, a jedna od žrtvi koja je poginula jeste mladić koji je nedavno izašao na slobodu iz zatvora.- javljaju mediji.

Kako su prenijeli mediji u Albaniji, u zemljotresu je poginuo nažalost i Krsitijan Preci. Ovu tragičnu vijest je saopšteno na društvenim mrežama a ovu vijest je saznala i objavila novinarka Arjana Loce.

Kako je navela i sama novinarka koja je bila vidno potresena jeste da je Preci navodno bio nepravedno zatvoren i nedavno je pušten na slobodu i da nastavi svoj život koji su mu nepravedno oduzeli. Kako se navelo na Facebook-u , on je proveo u zatvoru 5 mjeseci i to nepravedno zatvoren.

Albanski mediji su prenijeli kako ovaj mladić nije dugo uživao nažalost u slobodi te je poginuo u teškom zemljotresu koji je jutros pogodio Albaniju.

Pogledajte stravične snimke koji su se snimili u Albaniji i pogledajte stravičnu snagu zemljotresa.

Na društvenim mrežama veliki broj albanski mediji su počeli da objavljuju više fotografija i snimaka kako izgledaju oštećene zgrade ali i urušeni objekti gdje se nalaze veliki broj ljudi i dalje zarobljeno.