Realme U1 vs Nokia 5.1 Plus specifikacije, značajke i cijene na hindu

Realme U1 Vs Nokia 5.1 Plus: Pozdrav prijatelji, ako razmišljate o preuzimanju novog pametnog telefona, a vi ste u dilemi, ne brinite o tome koji je telefon dobar Realme U1 ili Nokia 5.1 Plus. Danas ću ukloniti sve vaše dileme. Danas ćemo uporediti oba telefona na koje je telefon dobar. Realme U1 Vs Nokia 5.1 Plus će oboje komprimirati.

Realme U1 Vs Nokia 5.1 Plus

Realme U1 Vs Nokia 5.1 Plus

Realme U1 specifikacije, značajke i cijene

Realme je uveo mnoge svoje telefone u Indiji. Kao Realme 1, Realme 2, Realme 2 Pro, Realme C1 i ovi telefoni su veoma popularni u Indijcima. Realme C1 je proračunski pametni telefon. Realme je lansirao telefon u Indiji i to je Realme U1.

Realme U1 Vs Nokia 5.1 Plus

Realme U1 ima 6,3-inčni Full HD Plus ekran i ovaj ekran ima Waterdrop broj devet. Ovaj pametni telefon izgleda prilično glatko sa Waterdrop Nach. Telefon je takođe dobio 25-megapikselnu prednju kameru za snimanje autoportreta. Ima helio P17 procesor Media Tech.

Realme je ovom telefonu dao bateriju od 3500mAh za napajanje ovog telefona. Zahvaljujući ovoj bateriji, telefon daje alarm za 1 dan baterije. Govoreći o zadnjoj kameri, ima dvije stražnje kamere. Jedna kamera ima 13 megapiksela, a druga kamera ima 2 megapiksela.

Težina ovog telefona je 168 grama. Govorimo o telefonu sa 3 GB RAM varijante. Usput, ovaj telefon dolazi sa dve varijante. Prva varijanta dolazi sa 3 GB RAM-a i 32 GB ROM-a, dok druga varijanta dolazi sa 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a.

Realme U1 ima varijantu od 3 GB RAM-a po cijeni od Rs 11,999, a varijanta od 4 GB RAM-a vrijedi 14,499 kn.

Specifikacija, karakteristike i cijena za Nokia 5.1 Plus

Nokia je kompanija čije telefone većina ljudi vjeruje. Nokia je pokrenula mnoge pametne telefone u Indiji. To uključuje i Nokia 5.1 Plus. To je veoma dobar pametni telefon u Nokia-inom niskom budžetu.

Realme U1 Vs Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus ima ekran od 5.8 inča i ekran od devet inča. Ovaj telefon teži 160 g Ovaj Nokia telefon dolazi sa samo jednom varijantom. Ovaj telefon ima 3 GB RAM-a i 32 GB ROM-a. Da bi se telefon napaja, on ima 3060 mAh bateriju.

Ovaj telefon ima prednju kameru od 8 megapiksela i ako govorite o stražnjoj kameri, dvije kamere se nalaze sa zadnje strane. Sa zadnje strane, kamera je dobila 13 megapiksela. Druga kamera ima 5 megapiksela. Njegova memorija se može povećati na 400 GB uz pomoć memorijske kartice.

U slučaju dizajna, ovaj telefon je vrlo ukusan. Cena ovog telefona je 10.999 dinara. Danas smo kompajlirali Realme U1 sa Nokia 5.1 Plus.

Čitaj više…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *