Igraj Store Ki Ki Kaise Banai Jati Hai Tasviro Ki Sath Janakari

Kako da napravite ID prodavnice za Play Play: Pozdrav prijatelji, Da biste preuzeli bilo šta iz Play prodavnice, kao što su Igre i Aplikacije, prvo morate da kreirate ID u Play prodavnici. Ništa se ne može preuzeti bez ID-ja Play Store-a Danas ćete podučavati Step by Step kako se kreira id Play prodavnice. 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Otvorite Play Store

Da biste kreirali ID prodavnice Play, prvo otvorite prodavnicu reprodukcije. Nakon što otvorite Play Store, ispred vas će se prikazati stranica ispred slike prikazane iznad. Morate kliknuti na Prijava . 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Kreiraj račun

Nakon što kliknete na Prijava, pojavljuje se stranica kao na slici iznad. Ako već imate Gmail račun, lako možete kreirati id prodavnice za igru ​​tako što ćete se prijaviti s tim Gmail id-om, ali nemate Gmail račun, a zatim kliknite na Create Account. 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Nakon što kliknete Kreiranje naloga, ispred vas će se otvoriti dvije nove opcije. Ako želite da kreirate ID za sebe, morate kliknuti na opciju Myself s njom i ako želite kreirati ID za svoju djecu, onda morate kliknuti na opciju za My Child. Kao što možete vidjeti na slici gore. 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Napišite Ime i Prezime 

Klikom na bilo koju opciju pojavit će se ispred vas, otvorit će se stranica poput slike. U ovo ćete morati da unesete svoje ime u Ime i u Last name možete da unesete ime vašeg gospodina ili vašeg oca, onda morate kliknuti na Next. 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Izaberite Datum rođenja i Spol

Nakon što kliknete na naredni gumb, pojaviće se stranica prema gore prikazanoj slici ispred vas. Morate staviti svoj datum rođenja ovdje i umetnuti svoj spol. Ako ste muškarac, kliknite na muško, a ako ste žena, kliknite na žene. Kada popunite sve na ovoj stranici, kliknite na dugme Dalje. Tada će se otvoriti nova stranica ispred vas. 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Kreirajte Gmail adresu

Nakon popunjavanja datuma rođenja i roda, kliknite na dugme Dalje. Tada će se otvoriti nova stranica poput one na slici iznad. Ovde morate kreirati Gmail adresu. Možete sami kreirati Gmail adresu ili možete kreirati Gmail adresu na drugom imenu. Ako želite kreirati Gmail Id u Kreiranje Gmail adrese, upišite to ime tamo. Kao da razumete kroz primer. example@gmail.com 

Koje god ime da unesete ovde. To će biti vaš Gmail ID i ova Gmail ID vam omogućava da se prijavite u Play prodavnicu. Ne zaboravite to. Nakon što upišete Gmail adresu, možete kliknuti na dugme Dalje. Tako da možete da pređete na drugu stranicu. 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Napravi sifru

Nakon što kliknete na sledeću, dobićete novu stranicu. Gde ćete kreirati lozinku na ovoj stranici? Možete videti na slici gore. Morate dvaput da unesete lozinku na ovoj stranici. Nakon što unesete lozinku u gornji odjeljak i drugi put kada se ista lozinka umetne u odjeljak ispod. Kada ispravno postavite lozinku. Zatim kliknete na dugme Dalje. 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?
Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Proverite broj telefona 

Nakon unosa lozinke kliknite na naredni gumb. Zatim će se otvoriti nova stranica ispred vas i na ovoj stranici od vas će biti zatraženo da potvrdite broj mobilnog telefona. Ali ako ne želite da potvrdite broj mobilnog telefona, dobit ćete opciju da odete na dno ove stranice. Klik na Skip će vas spasiti od ovog procesa. Ali ako želite, ne možete ukrasti Gmail ID i svakako biste trebali provjeriti broj mobilnog telefona. 

Provjera broja mobilnog telefona bit će korisna ako netko ukrade vaš Gmail ID i lozinku. Međutim, on neće moći da koristi vaš Gmail id jer kada unese Gmail ID i lozinku, vaš mobilni broj će dobiti OTP i bez ovog OTP-a neće moći da otvori Gmail nalog. Tako da na slici iznad možete vidjeti gdje staviti telefonski broj. Kada unesete broj mobilnog telefona, onda ćete na donjoj strani dobiti opciju da pređete na sledeću stranicu, a zatim kliknite na nju.   

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Unesite OTP

Kada unesete broj mobilnog telefona i unesete sljedeću stranicu, bez obzira na broj mobilnog telefona koji ste unijeli Na njemu će doći OTP. Morate staviti taj OTP na ovu stranicu. Kao što možete vidjeti na slici gore. To će učiniti vaš Gmail račun sigurnijim i bolje razumjeti kako je izgrađen ID Play Store-a. Nakon ulaska u OTP, možete kliknuti na naredni gumb. 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?


Agree Term & Condition 

Nakon što stavite OTP, kliknite na dugme Next. Tada će se otvoriti stranica termina i uslova. Na ovoj stranici morate ići naprijed klikom na Slažem se. Svi ovi procesi moraju da vas prate. Tek tada ćete razumjeti kako je napravljen ID Play Store  

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?
Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Spreman Gmail nalog

Nakon što kliknete na “Slažem se”, videćete novu stranicu kao što je slika iznad, iznad vas. Pojavit će se Gmail adresa koju ste napravili na licu. Na ovoj stranici ne morate ništa da uradite, samo kliknite na dugme Dalje da biste se pomerili napred. 

Kako se kreira ID prodavnice reprodukcije?

Prihvati da pokrene Play Store

Kada kliknete na naredni gumb. Onda će biti malo procesa i predati na vaše lice, nova stranica kao što je slika će se otvoriti. Morate kliknuti na Prihvati na ovoj stranici. 

Id spremišta za reprodukciju je spreman

Kada kliknete na Prihvati. Onda će vaš Play Store ID biti spreman i Play Store će se otvoriti ispred vas. Sada ste možda shvatili  kako je napravljen ID Play Store. 

Čitaj više…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *