Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Zulfo rođeni brat Seke Aleksić rekao ovo! Ona je ciganka a prije pjevanja je radila ovo za 30 eura! (FOTO) – Brzina Info

Kao što i sami znate na našu adresu svakog novog dana dolazi veliki broj inforamacijama o mnogim stvarima koje se dešavaju na našem Balkanu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča koja je mnge iznenadila i mnogi kada su ovo pročitali nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je ovaj put na meti medija bila jedna jako poznata pjevačica čija je karijera jako velika i ona je jedna od najboljih pjevačica na našim prostorima. Njeno ime je Seka Aleksić i ona je svoju karijeru počela jako davno ali prije nekoliko dana je njen brat rekao o njoj što je mnoge šokiralo.

Radi se o tome da je njen brat prije nekoliko dana tražio novac kako bi mogli da pošalju svog strica na liječenje. Međutim ona mu ništa nije odgovorila na to i mnogi kada su ovo čuli bili su šokirani. Nakon ovoga on nije mogao da vjeruje da ga je ona odbila i nakon toga je on uradio sledeće.

Naime on je rekao kako je ona svoju karijeru počela tako što je radila za samo za 30 eura i da ona nije nikakva pjevačica. Šta vi mislite o ovome. Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome.

By Brzina