Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Znate li ko je pjevačica sa slike? Danas je najbogatija na estradi! Sigurno nećete pogoditi! (FOTO) – Brzina Info

Kao što i sami znate mi se svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija o mnogim dešavanjima koje se dešavaju na našim prostorima. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna vijest koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se o ovome radi. Pogledajte o čemu se radi i šta je to što je mnoge iznenadilo.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna vijest koja je mnoge iznenadila. Tačnije radi se o tome da je do nas došla jedna slika. Kasnije se ispostavilo da je to slika jedne jako poznate pjevačice ali iz njene mladosti.

Ovo je pjevačica koja je imala jako veliku karijeru do skoro ali je odlučila prije par godina se povuče sa naše scene. Pored toga u jedno vrijeme bila je jedna od najboljih pjevačica ali ujedno i jedna od najbogatijih.

Ukoliko niste uspjeli da pogodite o kome se radi sada ćemo vam mi reći. Dakle, radi se o velikoj legendi muzike a njeno ime je Vera Mijatović. Također možete i vi sa nama da podijelite svoje mišljenje i napišite nam ga u komentarima.

By Brzina