Znate da želatin se koristi u kuhinji:Ali ova žena je želatin stavila u svoj ormar!Kada vidite kakav je bio učinak,i vi će te odmah to da uradite! (FOTO) – Brzina

Znate da želatin se koristi u kuhinji:Ali ova žena je želatin stavila u svoj ormar!Kada vidite kakav je bio učinak,i vi će te odmah to da uradite! (FOTO)

Svakoj osobi na ovom svijetu se desilo da kada otvore ormar zapahne ih neodređeni neugodan miris.

Loading..

Mi Vam donosimo trik koji će zauvije da riješi ovaj problem koji vas muči.

Ako se desi da osjetite neprijaten miris iz ormara bez i jednog konkretnog razloga,mi vam donosimo trik i savjet kako da vaš veš zauvjek bude mirišljav.

TRIK AKO BRZ I JEDOSTAVA I SVE ŠTO VAM JE POTREBNO JESU STAVRI IZ KUHINJE:

Uzmire jednu šolju vrele vode i u njoj rastopite kesicu želatina.Kada se on potpuno istupi,prelijete ga u jednu teglicu malu.Zatim tu dodajte oko 20 kapi bilo kojeg eteričnog ulja koji imate ili mirisa kojeg volite,te tu dodajte i malu kašikicu soli i boje za kolače.

Sve što trebate poslije da uradite jeste da sačekate da se ohladi.

Ova žena je odlučila ovo da sastavi i tako napravi jako dobar osvježivač za ormar,koji će da riješi neugodnih mirisa iz vašeg ormara.

Zatim je ova žena odlučila da podijeli još jdna jako efikasan i dobar trik a to je da svoj ormar priše samo sada sa rastvorom alkoholnog sirćeta i tu doda malo u vodu i sode bikarbone.

Naspite so ili sodu ako imate u svom domu u malu zdjelicu te ostavite u ormaru određeni vremenski period,nakon toga će oni da pokupe sav neugodan miris iz oramra i vaš problem će da zauvijek bude riješen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *