Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Živi sada u neimaštini, čuva starije ljude da bi preživio: Vanbračni sin ŠABANA Šaulića jedna preživljava! POGLEDAJTE, isti otac (FOTO) – Brzina Info

Poznata legnedna narodne muzike Šabana Šaulić je pored troje djece koje je dobio sa svojom suprugom Gocom, on ima i jednog vanbračnog sina kojeg je javnost upoznala na sahrani Šabana Šaulića, Robert. Javnost je imala priliku tada prvi put da ga vidi i odmah su prepoznali jer je isti otac.

Kako je svojevremeno ispričao Šabanov bubnjak. Saša Ismetović Bata, Robert je trenutno u Zrenjinu sa nekom starijom ženom koja ga je navodno odgajala. Prema navodima ta žena komšnica je spasila Roberta i ona ga je sklonila sa ulice dok je imao samo 10 mjeseci. Ona je rekla da je Šaban obilazio svog sina i da je davao njemu novac da bi imao za potrebe.

Iako je jako rijetko govorio o njemu, ŠABAN je jednom prilikom rekao da on ima vanbračnog sina i da se o njemu brine ali ono što je najtužnije sada da nakon njegovo smrti je on prepušten sam sebi. Bolestan je i bori se a bez podrške jedine porodice koje ima.

Ovo se desilo jako davno, ja nisam tada bio u braku.

By Brzina