Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Žena sada poklanja kuću u vrijednosti od milion i po eura! Vjerovali ili ne postoji samo jedan uslov za to! Niko ne može da vjeruje! – Brzina Info

Pored mnogih vijest koje nam govore kakva nam je situacija na našem Balkanu do nas dolaze i mnoge druge informacije o stvarima koje se dešavaju izvan Balkana. Iako se u medijima svakodnevno govori o dešavanjima među pozantim ličnostima ovaj put smo pažnju posvetili jednom bračnom paru koji je iznenadio cijeli svijet. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome je prije nekoliko dana do nas došla priča o jednom bračkom paru koji žive u Kanadi. Pored toga oni imaju oboje 85. godina i odlučili su sada da urade nešto što je mnoge iznenadilo evo o čemu se radi.

Dakle, kako oni nikada nisu imali djecu a stekli su puno u svom životu odlučili su da urade sledeću stvar. Dakle, poterban im je par koji je u vezi i žele da se vjenčaju. Ukoliko neko takav ima potrebno da ode u Kanadu i da se brine o njima. Nakon njihove smrti oni će im dati svoju kuću koja je u vrijednosti oko milion i po eura.

Pored toga također ostavit će im svoj crni fond koji se procjenjuje na oko 4 miliona eura. Da li će neko ovo prihvatiti ili ne ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o ovome. Pišite nam u komentarima šta mislite po ovome, i da li bi vi ovo prihvatili.

By Brzina