Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Žena odvali prdež u sred emisije! Pocrvenila! Voditeljki RTS-a se smije cijela Srbija! – Brzina Info

I sami ste svjedoci kako se mi svako novog dana susrećemo sa mnogim informacija i dešavanjima na našem Balkanu. Pored mnogih vijesti o mnogim pjevačima i pjevačicama prije nekoliko dana do nas je došla jedna potpuno drugačija vijest. Naime, radi se o tome da je do nas prije nekoliko dana došla vijest o jednoj jako poznatoj voditeljica koja je već neko vrijeme na meti medija.

Njeno ime je Dragana Kostjerina i to je voditeljica koja trenutno radi na televiziji RTS-a. To je jedna voditeljica koja je već dugo vremena na televiziji i svoju karijeru je počela jako davno i od tada pa sve do dan danas važ iza jednu od voditeljica sa najvećom karijerom.

Međutim pored mnogih dobrih emisija ona važi za jednu od voditeljica koja je imala veliki broj blamova. Naime, jednom prilikom u vremenskoj prognozi je rekla kako je temperatura 160 stepeni umjesto 16. Pored toga jedan od gafova koji će se pamtiti je u jednom kvizu.

Naime, radi se o tome da je takmičar pogriješio odgovor, a ona umjesto da kžae greška rekla je samo prdež. Šta vi mislite o ovome svemu. Podijelite sa nama svoje mišljenje i napišite nam u komentarima šta misite o ovome svemu.

By Brzina