I sami ste svjedoci kako se na našoj adresi svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva i pomalo šokantna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je vezana za našu jednu od pjevačicu koja je svoju karijeru počela jako skoro a ono što joj je moglo je njen hit a to je žena od sultana koji je prošle godine bio jedan od najvećih hitova.

Naime, njeno ime je Tijana EM i za nju sada već mnogi znaju. Tako prije par dana do nas su došle slike ove mlade pjevačice ali prije njenih estetskih operacija i mnogi kada su ovo vidjeli nosi mogli da vjeruju da se ona ovoliko promijenila.

Pogledajte i vi sami kako to ona sada izgleda nakon svih operacija i uporedite slike prije. Ovo je nevjerovatno. Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome svemu.

By Brzina