Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Zakukala supruga Harisa Džinovića! Sve je stalo, Haris ne radi, a mi nemamo od čega da živimo! – Brzina Info

Muzička scena našeg Balkana je jedna od većih muzičkih scena na kojima se stalno dešava jer na njoj ima dosta pjevača i pjevačica. Tako kako na njoj iuma veliki broj pjevača i pjevačica mi o njima svakog novog dana dobijamo neke informacije koje su vezane za njihove privatne živote. Tako smo mi prije nekoliko dana dobili jednu informacija koja je mnoge šokirala. Evo o čemu se radi.

Naime, ovaj put na meti medija su bili supružnici a oni su Haris Džinović i Melina Džinović. To je jedan od parova o kojima se nije nešto posebno govorilo u medijima u posljednje vrijeme ali prije par dana se desilo nešto što je mnoge šokiralo. Pogledajte o čemu se radi.

Dakle, radi se o tome da je prije nekoliko dana Melina govorila u medijima o trenutnoj situaciji na cijelom Balkanu barem što se tiče posla u vrijeme pandmemije. Ona je rekla kako je jako teško jer Haris nigdje ne pjeva a pored toga njene haljine se jako slabo prodaju jer nema svadbi i svečanih trenutaka.

Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovoj situaciji.

By Brzina