Zadnji dah iskoristio da kaže “Ubola me” Zarila je momku nož u srce a razlog je zaista bizaran! – Brzina

Zadnji dah iskoristio da kaže “Ubola me” Zarila je momku nož u srce a razlog je zaista bizaran!

Iako ne postoje neki direktni svjedoci zločina u Solinu, tokom istrage će biti ispitani i komšije i rodbina koji su prvi tu bili da priteknu u pomoć, dečku koji je teško bio ranjen, po imenu Emil.

Loading..

Ključni svjedok je tu bio koji je stigao do ranjenog mladića je njoj kako kažu rekao samo “Ubola me,”

Sve se desilo oko 20 sati i 40 minuta u jednoj porodičnoj kući. U prizemlju te kuće su živjeli Emil i Ivana a na ostala dva sprata živio je Emilov otac i rodbina. Kako kažu komšije iz stana su se čuli pozivi u pomoć a Emil je krenuo da trči u dvorište te je obilno krvario.

-Molim vas zovite odmah Hitnu, zovite hitnu.- vikao je on ranjen te je krenuo prema vozilu koju je bio parkiran deset metara niz ulicu.

Do samog dolaska ljekara pokušali su mu tada pomoći komšije, ali on je jako brzo umro u bolnici u Splitu. Kasnije je utvrđeno da je nož bio dužine i oštrine 17 centimetara a zabijen je u lijevi dio prsa. Nakon tog uboda, oštećena mu je bila potključena arterija i žile te je smrt nastupila nakon krvarenja.

Policija je jako brzo nakon toga stigla a mjesto zločina a tu su uhapsili i Ivanu G koja tokom hapšenja nije pružala otpor. Imala je na ruci posjekotine teje odvedena u bolnicu.

Ranu su joj sanirali a nakon toga ona je odvedena na Odjeljenje psihijatrije gdje su joj konstatovali da ima simptome psihze ai to nije zahtjevalo hospitalizaciju. Kasnije je pričala sa vještakom za psihijatriju i otkrili su da nije opasna po okolinu.

Ona je tokom razgovora rekla kako nju naime progone demoni i utvare. Oni su živjeli u njegovoj kući sedam godina. Nikada nisu imali problema i nikada nisu prijavljeni za nasilje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *