Za ove trikove sigurno do sada niste znali!Pratite nas i bez sumnje možemo reći da će svaki muškarac poluditi za vama! – Brzina

Za ove trikove sigurno do sada niste znali!Pratite nas i bez sumnje možemo reći da će svaki muškarac poluditi za vama!

Nakon što ovo vidite i pročitate mi vam garantujemo da će većina vas da zauvijek zaboravi na estetske hirurge.

Loading..

Ono što vam je potrebno da vaš izgled dovedete do perfekcije i da sve prisutne gdje se pojavite ostavite bez daha imate već u svojoj kući,u svojoj kolekciji.

Mi Vam sada donosimo trikove koji će bez sumnje postati vaši svakodnevni rituali i primjenjivat će te neke kod svakodnevnog šminkanja:

1.Bilo koja pasta za zube + soda bikarona=uklanjanje i borba protiv mitisera

Ako ste vi ona osoba koja neumorno vodi bitku protiv dosadni mitisera ovo je pravi savjet za vas.Mitiser se najčešće skupljaju u T-zoni.Sve štotreba da uradite jeste da malo sode bikarbone pomješate sa pastom za zube.

Potrebna vam je nova četkica na koju će te nanijeti pripremljenu smjesu.Polako trljajte ivucu brade,nosa i čela oko par minuta.

Nakon tog asve to uklonite sa vašeg lica,tako što će te saprati mlakom vodom.

Ova mješavina je jako dobra jer čisti kožu od viška masnoće koja se skupi ali i od pojave mitisera.Ali budite na oprezu.Pasta za zube neće odgovorati osobama koje vode bitku sa osjetljivom kožom.Ako se desi da se pojavi neugodan svrab ili crvenilo,prekinite odmah sa upotrebom.

2.Podizanje trpavica:

Korištenje maskare svaki dan,ujutro kada ustanete,zatim naveče ako ste odlučili negdje da idete može biti naporan i dosadan u jednu ruku posao.

Postoje ljudi koji ne smiju da koriste maskaru jer su nažalost alergični na sastojke koji se nalaze u maskari.

Postoji jedno odlično rješenje a to je nadogradnja trepuša.Možete da odete u kozmetički salon ali i sami da kupite nadogradnju i riješite problem jednom zauvijek.

3.Punije usne

Kada pomislite kako bih bilo super da imate veće usne,odmah se sjetite raznih igli,bola i straha.Ali mi smo pronašli trik koji će imati potpuno isti efekat kao da ste išli kod hirurga na povećanje usana.

Uzmite viljušku i polako bockajte svoje usne.Ovakav postupak će da pokrene cirkulaciju u vašim usnama i samim tim one će vizuelno izgledati veće.Sve što trebate nakon toga jeste d ananesete karmin i posao riješen.

4.Pravljenje zavodnih loknih:

Naše nane nisu imali električna pomagala kako bih uvile svoju kosu.One su koristile ali i naučile nas da koristimo novine ili male komadiće tkaknina kako bh uvili kosu.

Mi Vam donosimo jedan jako super trik.Uzmite ljepljivu traku i isjeckajte na jednake dužine.Stavite ih tako da ljepljivi dio bude unutra da bioh mu svrha bila kao kod pravog uvijača.Lezite da spavajte sa njima i sutra će te imati predivne lokne na kojima će vam svako zavidjeti.

5.Usklađen lak sa sjajom za usne!

Možemo da kažemo da je ovo jako dobar trik.Sve mi želimo da naš lak na noktima se uskladi sa sjajem ili ružem na usnama.A šta radite ako pri sebi nemate lak bih se uskladile.Ono što možete da uradite jeste da uzmete lak ili sjaj a usne naneste na vaše nokte u jedno sloju i preko njih zatim dva sloja bezbojnog laka.To je to,sigurno ste se oduševili!

6.Iskoristite maskaru kao ajlajner!

Desi vam se da je neki sastanak na pomolu a vi u vašoj torbi imate samo maskaru,evo trika kako da riješite to.

7.Pravljenje ruževa od voštanih bojica!

Vjerujemo da većini mama su voštane bojice uvijek pri ruci.ono što vi trebate jeste da isjeckate ili izmrvite određenu voštanu boju,to jeste boju koju želite i pomješate sa kokosovim uljem.Možete da pravite razne boje i kombinujete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *