Za nju se danas kaže da je jedna od najzgodnijih pjevačica na estradi a prije 10 godina nije izgledala ni približno kao sada ! – Brzina

Za nju se danas kaže da je jedna od najzgodnijih pjevačica na estradi a prije 10 godina nije izgledala ni približno kao sada !

Kako mnoge pjevačice kako napreduju usvojoj slavi, mnoge poznate osobe su tokom cijele svoje karijere su krenule da mijenjaju svoj fizički izgled pa tako jednostavno kada se gledaju njihove slike sada i prije mi nismo sigurno da li se radi baš o toj istoj osobi. Svjesni smo da mnogi idu na neke fine korekcije ali i korekcije zuba do onih korekcija koje mijenaju potpuno fizočki izgled i izgledaju neprepoznatljive.

Loading..

Za nju se sada smatra da je jedna od najpopularnijih i najzgodnijih srpski pjevačica i ona je jedna sada velika zvijezda a njeno ime je Rada Manojlović. I ona je odlučila da na svom licu uradi neke korekcije a to su da svoje zube dovede do savršenstva jer prije tako nisu izgledale. Rada nije bila pošteđena ni ti jedne krirtike pa su mediji iz dana u dan objavljivali njene slike koje su starije i one su izazvale velike komentare. Nije nikada reagovala nikada na te komentare jer je smatrala da to nije ništ aloše ni ti sramotno kako mnogi misle.

Ona je prije par dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je prije par godina uradila zube i na toj slici se vide kako su njeni zubi izgledali prije i poslije. Ona je napisala na slici u kojoj stoji kako voli sebe jako puno iz tog razdoblja i da se tu ništa nema kriti i stiditi. Ona je odlučila da to podijeli sa svojim fanovima pa je navela i druge estradne ličnosti da ne sakrivaju svoje estetske intervencije i voli sebe trebati uvijek i kako su izgledali prije slave. U nastavku pogledajte kako je izgleda. Sigurno nećete moći da je prepoznate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *