Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Vratio se iz Švicarske i pokrenuo vlastiti biznis! Mnogi balkanici su ludi za njegovim radom! Ovo je ČUDO! (FOTO) – Brzina Info

Kako i sami znate do nas svakodnevno dolazi veliki broj priča o mnogim dešavanjima na našem Balkanu. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva vijest i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo na našim prostorima. Pogledajte o čemu se radi i šta je to što je iznenadila cijeli Balkan. Evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je se prije par godine vratio jedan čovjek iz Švicarske u Srbiju. Mnogi su bili začuđeni iz njegovog mjesta kada je to uradio. Međutim on im je rekao kako je odlučio da pokrene vlastiti biznis. Mnogi nisu mogli da vjeruju da je to tako ali na kraju se ispostavilo da je to istina.

Dakle, radi se o tome da je on krenuo se bavi pravljenje malih dvoraca. Međutim to nisu obični dvorci. Radi se o manjim drvenim dvorcima i oni se koriste samo za perad. Kada bi drugačije rekli može se reći da su modernizovane kućice za perad. Radi se o tome da jedan ovaj proizvod košta 700 eura.

Pored toga ono što je jako zanimljivo je to što on jako dobro radi i dosta je primjeraka prodao i kako on kaže ukoliko nastavi ovako dobro posao da ide on će otvoriti i firmu. Šta vi mislite o ovome. Podijelite sa nama svoje mišljenje.

By Brzina