Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Vladislava je otišla kod ljubavnika da se provede i zaključala sina Danila (2) i ćerku Anu (3) same u stanu: Poslije 6 dana dogodila se tragedija “Nisam loša majka, htjela sam malo odmora” – Brzina Info

I sami ste svjedoci kako do nas svakog novog dana dolazi veliki broj priča o mnogim dešavanjima na našem Balkanu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna vijest koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo i to na našim prostorima. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je Vladislava (35) živjela sa svojom djecom. Međutim njen muž je radio u inostrantvu. Kako je ona bila željna pažnje i ljubavi jednog dana je odlučila da ode kod svog ljubavnika kako bi provela par sati sa njim, a djecu je ostavila kod kuće.

Međutim ono što se desilo je šokiralo cijeli Balkan. Naime, ona se nije vraćala čak 6 dana dok su njena djeca bila sama kod kuće. Nakon 6 dana komšije su čule jak plač i odlučili da pozovu policiju. Policija je razvalila stan i ono što su zatekli je ih šokiralo.

Djeca su bila u jako lošem stanju te je došla i hitna. Na kraju se ispostavilo da je dječak (2) preminuo, a djevojčica (3) ima još neke sitne znake života. Na to je ona rekla kako nije loša majka nego je htjela malo odmora. Kako vi ovo komentarišete.

By Brzina