Vjerovali ili ne:Zajedno se vraćaju u rijaliti.Miki objavio sliku sa ovom osobom i njom napravio veliki bum!Ostaje nam samo da gledamo šta će da učine njoj… – Brzina

Vjerovali ili ne:Zajedno se vraćaju u rijaliti.Miki objavio sliku sa ovom osobom i njom napravio veliki bum!Ostaje nam samo da gledamo šta će da učine njoj…

Ovih dana se stalno priča da li je Miki Đuričić Zadrugu napustio radi problema koje je imao sa zdravljem ili radi raznih sukoba koje ima sa Suzanom Perović.Naime zadrugarima je plasirana informacija da je on napustio zadrugu jer je bolestan ali druga je priča sasvim.

Loading..

Bivši pčelar se sada nalazi u svom rdonom Kupinovu, a u zadruzi se vode ratovi ko je kriv ustvari radi njegovog odlaska iz Zadruge.

Mnogi Mikijevi fanovi su rekli kako je za to kriva Suzana,govoreći o njoj sve najgore,te je Miki odlučio da se javi i da kaže ko je kriv radi njegovog odlaska.

-Moram da se javim i da kažem da je moj odlazak iz zdravstvenih razloga.Nema nikakvih problema sa Suzanom i Suzana nije kriva ni za šta! molim Va da tu ženu ostavite na miru ako me ikako poštujete.Hvala svima na podršci.-napisao je Miki i svima jasno stavio do znanja o čemu se radi.

Ali može da se vidi da on jako uživa i odmara se u ovom slobodnom vremenu koji provodi van Zadruge.To pokazuju i slike koje je prije par dana objavio na društvenim mrežama.

On je trenutno u društvu jedne bivše zadrugarke.

Mi kada vam kažemo nećete moći da vjerujete s kim boravi.

On je sada sa svojim psom Žutom,koja se skoro okotila,te radi toga ona nije ni ušla u novu sezonu rijalitija iako su je svi očekivali.

Đuričić je više puta pominjao kako ona treba da uđe i da bude regularna učesnica zadruge,čim odgoji svoje bebe.

A sada se postavlja pitanje da li će Žuta i Miki da se zajedno vrate u Bijelu kuću?

Njihovi fanovi jedva čekaju da se on vrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *