Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Više od 50 godina mu je trebalo da prizna svog sina: Cela estrada u velikoj neverici! ČOLA priznao vanbračnog sina! Da li možete da verujete da je on DUGO NA ESTRADI! (FOTO) – Brzina Info

Pored mnogih vijest o dešavanjima u cijelom svijetu ali ujedno i na našem Balkanu prije nekoliko dana do nas je došla jedna vijest koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli bili šokirani. Naime, radi se o tome da smo mi ovaj put došli do jedne priče o jednom jako poznatom pjevaču, a evo do kakve informacije smo mi došlo. Pogledajte o čemu se radi i šta je to što je šokiralo cijeli Balkan.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla priča o pjevaču Zdravku Čoliću. To je pjevač koji je jako dugo na našoj sceni i jedan je od velikih zvijezda kojeg mnogi vole. Pored toga što je imao jako veliku karijeru nikada se nije pisali ništa o njegovom privatnom životu i uvijek je to jako dobro krio.

Međutim prije nekoliko dana do nas je došla jedna informacija koja nas je sve iznenadila. Naime, radi se o tome da se on već neko vrijeme povezuje sa pjevačem koji nije baš tako poznat a on je Leo koji je još poznat po imenu Amir. Već neko vrijeme se govori kako su oni porodica ali se niko ne oglašava povodom ove teme.

Da li je to istina i o čemu se zapravo radi u ovoj situaciji ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o ovome svemu, podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina