Više nije mogao da ovo krije:Zoran Marjanović sve priznao!Morao sam da krijem svo vrijeme o čovjeku koji je na brutan način ubio moju voljenu Jelenu! – Brzina

Više nije mogao da ovo krije:Zoran Marjanović sve priznao!Morao sam da krijem svo vrijeme o čovjeku koji je na brutan način ubio moju voljenu Jelenu!

“Ja sam odlučio da cijeli ostatak mog života posvetim tome da pnađem monstruma koji je na taj način ubio moju dragu Jelenu,sve naše porodice zavio u crno i oduzeo nam volju za životom. Svi u to možete da budete sigurno jer ja dozvoliti neću da on pobjegne i da se istina nikada ne sazna!

Loading..

“Ja ću da pronađem ako treba i njegov grob ako više nije živ.”-rekao je suprug pjevačice koja je na brutalan način ubijena na nasipu.

Te je dodao kako sada radi tog monstruma njegovo dijete odrasta nez majke,bez majčine ljubavi i majčinog zagrljaja.N emože da vjeruje da je neko imao takve bolesne namjere.Ne može da vjeruje da je njegova žena ikome mogla da skrivi tako nešto da bude na brutalan način ubijena.

“Ma vjerujte u to da ću da cijeli sovj život da posvetim da pronađem tog monstruma koji nas je sve zavio u crno.Glavom vam svojom garantujem da on neće pobjeći da ću ga ja pronaći i osvetiti se za sve.”

Njega terete sada da je odgovoran za sve što se dogodilo njegovoj suprugi a on kaže d ane može ni dan da ne prođe da se prisjeća svih detalja koji su se desili tog aprila prije tačno 3 godine na kobnom nasipu.

“Ja sam u jedno siguran a to je da će s ekad tad počinalac privesti pred lice pravde.Kažu svi vremenom se navikneš na bol,nastaviš da živiš sa njim,ali rana koja se nalazi u mom tijelu nikada se ne može zacijeliti.Posebno ako izgubiš voljenu osobu na ovakav tešak i montruozni način.”

Da vas podjsetimo navršilo se tri godine otkako je pjevačice Jelena ubijena na monstuozni način i ne prođe ni ti jedan dan da se bilo ko od nas zapita ko je to uradio i radi čega joj je naudio.Ona je bila osoba koja nije pravila skandale uvijek se trudila da pomogne koliko god je mogla.Njen muž je uvjeren da će počionoca uskor da uhapse i da ga čekaju tek tada prave muke.

Ona kaže da vjeruje svim srcem da će se istina uskoro otkriti i da će svi saznati ko je odgovoran za smrt Jelene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *