Više nema vještačke usne i ogromne jagodice: Pogledajte kako danas izgleda Tamara Đurić! – Brzina

Više nema vještačke usne i ogromne jagodice: Pogledajte kako danas izgleda Tamara Đurić!

Tamara Đurić nikada do sada nije krila da voli estetske operacije i da voli hirurgiju.Može se na njoj vidjeti i rezultati raznih korekcija koje radila na svom tijelu i oni su više nego primjetni.

Loading..

Radi toga ona je jako zainteresova i privukla pažnju mještana Dominkane,koji se nisu sramili da joj priđu i daju neki komenta na njen ne baš svakidašnji izgled.


-Ja za sebe mogu da kažem da sam koljač same sebe.Non stop želim da dorađujem na sebi,bockaju me i sijeku.Ništa nisam pretjerano uradila ali sam za svoje godine a imam ih 30 dosta doga izmijenila na sebi.Svi znamo z amoju fanomznu giuzicu koja me gotov koštala života,moje grupi,usne jagodine.Žene to ne rade jer su zadovoljne sobom i svojim partnerima nego žele da uživaju na suncu nije bitno kojem bijesku i kojoj plaži nego samo da legnu zadovoljne same sobo.

Njima ovdje je jako čudno kada vide ženu kao ja a ja im kažem da dođete samo da vidite kakvih sve lijepih žena ima u Srbiji.Ja nisam naljepša a nisam ni blizu tome lijepog.-rekla je Tamara kroz osmijeh.

Šta vi mislite kako Tamara sada izgleda? Da li joj ljepše stoji prirodan izgled!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *