Kada se desi gubitak člana porodica najgora stvar koja može biti da vam se javi da je neko ko je vama jako blizak nažalost izgubio život i zauvijek napustio nas. To se desili i ovom poznatom pjevaču kojeg svi znate a to je Jašar Ahmedovski. On je kao maleni dječak maštao je da postane pjevač da ostvari svoj sa i uspio je u tome. Kako kaže prvi novac od pjevanja i svog talenta zaradio sa samo 10 godina.

Jašar je pjevač koji iza sebe ima veliki broj hitova i on je jedan od naših jako poznatih pjevača i njegove pjesme se i dan dans pjevaju. Njegove pjesme znaju svi od 7 do 77 kako neki kažu. Kako je i sam rekao najgore što mu se desilo u životu jeste trenutak kada je ostao bez svog brata Ipčeta Ahmedovskog i to je bol koja i dan danas traje i ne zna da li će to ikada proći.

On kaže da ne voli da priča o tome jer svakiput kada to progovori rana počinje da krvari. O smrti brata je saznao od njegove djevojke Zlate koja ga je nazvala u 5 sati i on kaže i dan danas od tog šoka se oporavio nije ni ti će ikada.

By Brzina