U zadnje vrijeme mi stalno slušamo neke jako tužne vijesti koje su blisko povezane sa crnom hronikom ali isto tako radi se o šou biznis. Jako puno ljudi nas je sa estrade nažalost napustilo i zauvijek smo ostali bez njih. Jednostavno nije šok kada neko umre sa 80 ili 90 godina ali kada neko umre u 45, 50, 60 godini e to je zaista tužno.

Ovo nije samo bitno za Balkan nego je ovo za cijeli svijet bitno. Jako je puno preranih odlazaka a neke zvijezde kao DMX-a koji su umrli od predoziranja, imamo i slučajeva da su osobe preminule od bolest ili su ubijene ili jednostavno doživjele saobraćajnu nesreću ili jednostavno se desila smrt nesretnim slučajevima.

Tako je glumica Nina River u svojoj 33 godini života umrla. Naime ona je sa kćerkicom otišla na dmor i prije nego li je trebala nastaviti da snima filmove. Ona je odabrala prirodno okruženje da puni baterije, tu je motel u šumi i maleno jezero.

Sve se ovo dešavalo na jezeru Pir a kada je otišla sa sinom koji ima samo 4 godine da malo obiđe jezero njih dvoje se nisu vratili 6 sati. Zabrinuto osoblje išlo je da traži ih, našli su dječaka na drugoj strani jezera u čamcu a nje nije bilo.

By Brzina