Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Veljkova supruga šokirala cijeli Balkan svojim potezom! Ovo pokazuje da je seljanka,džaba svi milioni i vile! Ljudi su zgroženi! – Brzina Info

Kako ste i sami svjedoci na našoj se adresi svakog novog dana dešavaju mnoge stvari oko poznatih ličnosti i oko njihovih života. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva vijest i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo i to baš ovoj ženi. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je ovaj put na meti medija bila jedna jako poznata supruga, a njeno ime je Bogdana. Dakle, ste i sami mogli predpostaviti radi se dakle o supruzi Veljka Ražnatovića. Kako i sami znate oni su prije nekoliko mjeseci stupili u brak.

Nakon toga Bogdana se i porodila. Međutim prije nekoliko dana do nas je došla jedna sasvim zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i niko nije mogao da vjeruje da je ona nešto ovako uradila. Naime, radi se o tome da je ona ukrasila jelku u svom domu. Međutim kada ju je slikala mnogi su bili šokirani.

Mnogi su rekli kako je to previše kič kako je ona to ukrasila i da je zapravo ona seljnka što je pokazala ovim svojim postpukom. Šta vi mislite o ovome. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina