VELJKO RAŽNATOVIĆ SA SVOJIM PRIJATELJIMA PRETUKAO BOSANCA U BANJA LUCI.NJEGOVA KAZNA JE 800 KM,POGLEDAJTE ŠTA KAŽE KAKO ĆE JE PLATITI! – Brzina

VELJKO RAŽNATOVIĆ SA SVOJIM PRIJATELJIMA PRETUKAO BOSANCA U BANJA LUCI.NJEGOVA KAZNA JE 800 KM,POGLEDAJTE ŠTA KAŽE KAKO ĆE JE PLATITI!

Mladić Mihajlo Jovanović koji je kada se desio nemio događaj bio maloljetan i imao 17 godina javio s ehitno u Urgentni centar.On se žalio na bolove i rekao je u hitnoj kako je te bolove uzrokovao Veljko Ražnatović,sin poznate regionane pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Loading..

On je tada izjavio da se tuča desila na teritoriji Banja Luke,ulica Ljutice Bogdana, a mediji koji su saznali da se taj slučaj desio,odmah su bili priustni u hitnoj pomoći.

Kada su stigli u hitnu pomoć,vidjeli su maloljetnika kako leži na kolicima.On je u tom trenutku bio sam,bez pratnje i trudio se da odgovori na sva pitanja koja su mi uposlenici medija postavljali.

-Ja ne mogu da pomjeram ruke,tijelo me cijelo boli,glava također,jako samo loše”-rekao je Mihajlo.

-Bio sa sa prijateljem napolju i odlučio sam da krenemo ka gradu.Mi smo u tom trenutku prošli pored Veljka,gdje je on rekao:”Šta gledaš p*****e jedna,s*s*”Mi smo u tom trenutku krenuli ka stanici a on je prišao nama i krenuo da me udara.Ja sam u tom trenutku odlučio da se branim i odjednom pored njega pojavilo se još mnogo osoba,mislim da je to bilo obezbjeđenje.Krenuli su da me šutaju ,uz riječi: “Da li ti znaš koga biješ…”Tukli su me i zatim ostavili da ležim na pločniku a nisam mogoa cijelo tijelo da pomjeram.”-ispričao je u tom trenutku dječak.

Kako kaže maloljetnik,on je u toj tuči zadobio teške tjelesne povrede a njegov prijatelj lakše tjelesne povrede.

-“Poslije tuče,otišli smo zajedno do prvog kafića kako bismo zamolili za pomoć.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *