Veliko porodično slavlje kod Ražnatovića:Svetlana Ceca Ražnatović ženi sina,na veselju će biti pola estrade.Pogledajte šta će Veljko uraditi isto kao Arkan! – Brzina

Veliko porodično slavlje kod Ražnatovića:Svetlana Ceca Ražnatović ženi sina,na veselju će biti pola estrade.Pogledajte šta će Veljko uraditi isto kao Arkan!

U javnosti se pojavila informacija da sin Svetlane Ražnatović zvane Ceca ženi ove godine.

Loading..

On se vjerio sa svojom djevojkom.Ona se sada preselila sa njima u kuću i trenutno sada svi žive u velikoj Cecinoj vili.

Kako su mediji saznali svadba će biti jako bogata i raskošna,sa puno zvanica.Priča se da će na svadbi biti više od pola estrade.

Njen sin je odlučio da stane na ludi kamen i da se oženi sa svojom djevojkom Bogdanom Rodić.

Kako su mediji saznala,Ceca je odlučila da prepusti sve mladencima.Na njima će biti da organizuu svadbu od najsitnijih detalja do nekih složenih stvari.Željela je da bude sve po njihovoj volji a najviše po mladinoj.Da joj svadba bude onakva kakvu je zamišljala.

Njen sin je zatražio i zaželio da ode u kuću mladenke i da od njenih roditelja zatraži njenu ruku baš kao što je to slučaj bio prije.Njegov otac Arkan je na isti način zaprosio i Cecu.

Ceca je kako saznaju mediji svojoj budućoj snahi kupila vjenčabnicu koju je mlada željela.

Lokacija za svadbu je već izabrana i mi ne sumnjamo da će sve biti na zavidnom nivou.

Govori se da će svadba biti organizovana u hotelu u kojem je Veljko proslavio svoje punoljetstvo.

Po gradu se pričaju razne priče.Govore kako je Ceca odlučila da na meniju bude najskuplja hrana.Na stolu će da bude tradicionalna hrana,riba,pečenjei razna pića iz cijelog svijeta.

Cijena menija po jednoj osobi će da ide do 75 eura.

Kako navode mediji i Ceca će da zapjeva na svadbi svog sina a naravno i njena mlađa nasljednica Anastasija Ražnatović.

Oovj mladoj bih vjerovatno svi pozavidjeli-Ceca joj je svekrva,čeka je najljepša i najraskošnija svadba ikada viđena na šaim prostorima.

Ostaje na nama samo da vidimo kakva će da bude svadba.Ko sve od zvanica ce biti prisutan na svadbi i za kakvu će odjeću da se odluče jer ipak prisustvuju najraskošnojoj svadbi do sada kod nas ne viđena.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *