I sami ste svjedoci kako se na Balkanskoj muzičkoj sceni dešava mnogo stvari i samim time sve zanimljive informacija mi dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da je do ovakvog sukoba došla. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, ovaj put je došlo do velikog sukoba između poznate pjevačice Jelene Karleuše i političara Milorada Dodika. Dakle, prije svega Jelena je rekla kako republika Sprska nije dio Srbije i da to ne postoji i dodala je kako je Bosna i Hercegovina i da ne vidi tu nikakav problem.

Nakon toga se oglasio i Milorad Dodik koji je rekao kako je ona nebitna i da svaka šatorska pjevačica ima više hitova nego ona. Na kraju je Jelene rekla da je Dodiku bolje da se samo povuče i da čuva Cecinu djecu i na tome je sve ovo završilo.

Nakon ovoga svi su na nogama i niko ne zna kako će sve ovo da završi. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nam svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina