Velika panika:Ani Korać ukrali mobitel:Očekuje se da procuri njen novi kućni video! Ovim putem se oglasila i produkcija… – Brzina

Velika panika:Ani Korać ukrali mobitel:Očekuje se da procuri njen novi kućni video! Ovim putem se oglasila i produkcija…

Učenici rijaliti programa “Zadruga” Ani Korać je ukraden mobilni telefon koji je pun sadržaja eksplicitnih fotografija i video snimaka.

Loading..

Svi prijatelji ove atraktvine starlete su u velikoj panici jer kako kažu očekuju da se u skorije vrijeme podijele snimci a među tim snimcima se nalazi i jedan od vrelih snimaka sa njenim išim dečkom Filipm Mijatovim.ni se trude na sve načine da se dokopaju Aninog telefona ainikako ne mogu da uđu u trag i da saznaju gdje se sda nalazi.

– Niko ne zna gdje joj je telefon! Ubijeđeni smo da je ukraden i hakovan. Na to smo posumnjali kada smo vidjeli da je u četvrtak oko 14 sati neko ušao na Anin Instagram i objavio dio njenog spota “Bomba”, a zatim je otpratio dva profila. Odmah smo pozvali njen broj, zazvonio je, a zatim se isključio. Kontaktirali smo i sa produkcijom “Zadruge”, ali su nam oni rekli da ga nije ostavila kod njih kad je ulazila. Tek tad smo se zbunili – kaže Anin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, prenosi Informer.

-Koga god smo pitali niko ne zna gdje bi mogao da se nalazi njen mobilni telefon.Mi smo sto posto sigurni da je on ukraden i pored toga hakovan.Na to smo mi posumnjali kada smo vidjeli da je oko 14 sati neko ušao na njen instagram prodil i zatim objavio dio njenog spota “Bomba” te je sa njenog profila otpratio dva profila.Odmah nakon toga smo pozvali njen broj i odjenom je zazvonio ali ubrzo su ga uasili.Mi smo odlučili da odmah stupimo u komunikaciju i da kontaktiramo produkciju “Zadruge” ali oni su nam rekli kako na nije kod njih ostavila mobitel i ne znaju gdje je i kome je ostavila.Tada smo skontali da je veliki problem nastao.-rekao je Anin prijatelj,koji je zamolio na anonimnost.

Kako on kaže,starleta iz Ivanjice u svom mobilnom telefonu ima veliku zbirku i kolekciju snimaka na kojim je ona glavna zvijezda.Snimci su jako provokativni i veliku buru bi napravili ako bi bilo objavljeni.

-Nas najviše brine da neko ne objavi njen po*** snimak sa Filipom Mijatovim,pošto ona kaže da oni nisu nikada bili u vezi.Zato smo već sada pokrenuli postupak da pozovem advokata i da se potrudimo da se zabrani dijeljenje snimaka po svim društvenim mrežama ali i portalima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *