Kao što i sami znate Balkanska muzička scena je jedna od većih i samim time na njoj se nalazi veliki broj pjevača i pjevačica o kojima mi svakog novog dana dobivamo razne informacija te ih dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Naime, ovaj put akteri priče su bili pjevačica koja je jako poznata sa nadimkom srpska majka a njeno ime je Ceca Ražnatović. To je pjevačica koja je svoju muzičku karijeru počela jako davno i za ovaj dugi niz godina je za sebe stvorila ime da je jedna od najboljih.

Tako prije nekoliko dana mi smo dobili informaciju kako i njenom domu je došlo do nemira a glavni razlog za to je bio njen sin Veljko koji je napustio dom te ostavio sina i suprugu. Međutim pošto je njegov posao profesionalni boks on je mora da ode na pripreme kao i na borbu koja će se desiti u Rusiji.

Šta vi mislite o ovome svemu što se desilo? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i napišite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina