Uzela je jedan paradajz i sa njim protrljala kosu,te nakon 10 minuta isprala:Ona je pomoću ovog riješila najveći problem svih djevojaka! – Brzina

Uzela je jedan paradajz i sa njim protrljala kosu,te nakon 10 minuta isprala:Ona je pomoću ovog riješila najveći problem svih djevojaka!

Sami smo svjedoci u medijima imamo priliku da gledamo razna sredstva koja se pojavljuju sredstva za njegovanje kose.Svi ti proizvodi su skupi većinom ali imaju i dost ahemijskih proizvoda koji mogu da štete kosi ,više nego joj pomažu.Mislimo da je puno bolje da se okrene prema prirodnim preparatima jer ćemo na taj način biti sigurno da nećemo štetiti kosu nego ćemo je samo oporaviti.

Loading..

Mi smo za vas pripremili odlične savjete pomoću kojih će te se riješiti problema sa masnom kosom a u tome vam najviše može pomoći paradajz.

Možda do sada niste imali priliku da čujete ali paradajz je jako dobar za njegu vaše kose.Koji može da pomogne da se preporodi vaša kosa i oporavi.

Potrebno vam je kašika pirea od paradajza sa nekoliko kapi eteričnog ulja čajnog drveta.Sve to pomješajte i nanesite na tjeme i utrljajte na cijelu vašu kosu.

Pustite da vam stoji oko deset minuta i nakon deset minuta potrebno je sve to isprati sa vaše kose.

Ova maska može da vam pomogne u toj mjeri da se na prirodan način riješite neugodnog mirisa.Jer mnogo osoba vodi bitku sa neugodnim mirisom kose pogotov kada dođu ljetni dani i kada se naša kosa znoji i naše tjeme i na taj način se stvara neugodan miris.

Nakon nanošenja ove maske spriječit će te suvišno lučenje masnoće iz vaše kose.Vaša kosa više neće biti za jedan dan masna,nego će te imati više dana pred sobom čistu i mirisnu kosu.

Pored toga spriječit će te nastanak peruti i ukloniti već postojeći perut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *