Jednu jako zanimljivu priču smo spremili danas za vas. Recite nam sada vi koliko puta ste samo čuli da su neke bebe odmah nakon rođenja jednostavno nestale iz porodilišta. To je sada nešto normalno što se oko nas dešava i svi znaju da je to naštimano tako da se odmah zna kakve radnje su se tada desile. Uvijek se bira majka koja nema muža ili pak neka majka koja nema ni ti supruga.

Ono što se svaka majka pita jeste to gdje je beba a onda su sutra javi vijest da je beba umrla nažalost. Zatim se ta beba proda nekim stranim klijentima koji čekaju u redu i daju velike količne novca. Kada se govori o ovim pričama njih ima na milione a sada je veliki broj majki koje su sve ovo ispričali i iznijeli u medijima. Mi smo sada za vas spremili jednu ovu priču a to je priča iz dalekog kontinenta to jeste Afrike gdje je jedna sestra na samrti rekla o krađi. Ona je bila 37 godina babica i priznala je da je ukrala 5 hiljada beba.

Ovo je medicinska sestra koja sada traži oprost od ljudi i kaže da je to morala da radi po nalogu ljekara ili direktora bolnice, i nije njena volja bila.

By Brzina