Ušla je u svoju sobu i tada vidjela svog muža sa ljubavnicom: Kamerom je svi snimila, ali ono što se desilo, sve je zaprepastilo! – Brzina

Ušla je u svoju sobu i tada vidjela svog muža sa ljubavnicom: Kamerom je svi snimila, ali ono što se desilo, sve je zaprepastilo!

Supruga u Kini, tačnije u pokrajini Guizhou je zatekla svog muža u sobi sa ženom koja je bila gola. Supruga je poludjela kada je ugledala njega. Svoju suparnicu je odlučila da vratima udari od zid.

Ljubavnica je odmah skočila, pokušala je da se odbrani te je odlučila da sakriva svoje lice rukom, pogotov kada je vidjela da se sve snima. Bijesna supruga je micala ruku sa lica da bi vidjela da se snima. Ljubavnica se trudila da objasni ženi da cijela situacija nije njen problem i da muž i žena moraju sami da se rasprave.

Loading..

-Ma ti si luda. Kako ovo nema veze sa tobom! Ti si mi zavela muža i sada govoriš da to nema veze sa tobom.- vikala je iz sve duše prevarena žena.

Supreg je bio svo vrijeme u pozadini , a onda je svoju suprugu u jednom trenutku nazvao “Furiju”. Žena je iz velike osvete odlučila da objavi ovaj snimak na društvenim mrežama.

Jedan od članova porodice je pokušao da opravda supurga i govorio je da je on uradio ono što bi uradilo oko 90 posto muškaraca u Kini. I zaista statistika zvnična govori da vanbračne zajednice zadnjih godina u Kini su jako porasle i to jako puno.

Oko 75 posto razvoda u Kini je kriva prevara. Samo 30 posto prevarenih je odlučilo da se razvede a ostali su ostali skupa. Suprug je iz ovog video bio jako visoko pozicionirani službenik kojem komunistička partija u državi nije oprostila ovaj čin. On je jako brzo smijenjen i otišao je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *