I sami ste svjedoci kako do nas svakog novog dana dolazi veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako kako do nas dolaze priče sa cijelog Balkana tu su i priče iz cijelog svijeta koje su jako aktuelne te ih mi dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su bez riječi.

Naime, radi se o tome da je ovo priča koja je do nas došla iz Velike Britanije. Odlučila je da podijeli ovu priču sa nama djevojka (28) koja je bila u braku samo 4 godine. Dakle, kako ona kaže u braku joj je bilo jako dobro i nikada nije imala problema sa svojim mužem.

Pošto je njena majka rano ostala bez supruga došla je par dana da bude kod svoje kćerke. Tako jednog dana kada je vratila djevojka sa posla ušla je u stan u vidjela kako njen muž i njena majka ima odnose. Nakon toga joj se kako ona kaže svijet cijeli srušio.

Nakon toga došlo je do razvoda a sa majkom više nikada nije progovorila. Sada njen bivši muž i majka žive zajedno a ona sama traži svoju dalju sreću. Šta vi mislite o ovome svemu? Pišite nam u komentarima svoje mišljenje.

By Brzina