I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija o mnogim stvarima koje se dešavanja u društvu koje je oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva i šokantna vijest koja je mnoge uznemirila jer mnogi nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našim prostorima. Evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je glavni akter ove priče jedan hirurg koji je inače iz Londona. On je tamo završio specijalizaciju ali je došao da radi u Hrvatsku. Tako tokom svog radnog staža bio je jedan od boljih radnika i sa svima je imao jako dobar odnos dok se nije desilo ovo.

Saznalo se da on ima sobu za mučenje. On je tu dovodio mlade studentkinje kako bi im pomogao sa učenjem ali zapravo ih je u toj sobi mučio i silovao. Tako jedna djevojka koja je mogla da bude žrtva uspjela od njega da pobjegne te je sve to prijavila policiji i oni su ga uhapsili.

Nakon ovoga mnogi nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo i svi su bili u šoku jer nisu mogli da vjeruju da je on nešto ovako uradio. Šta vi mislite o ovome? Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome svemu.

By Brzina