Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

U Njemačkoj radim i živim preko 10 godina! Imam malog sina, a tražim partnera za vezu, brak, sve ću mu obezbjediti! (FOTO) – Brzina Info

Kako i sami znate do nas svakog novog dana dolazi veliki broj informacija o dešavanjima na našim prostorima. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna informacija koja je jako čudna i do sada se nikada nije ovako nešto pojavila na našoj adresi. Pogledajte o čemu se radi i podijelite sa nama svoje mišljenje i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome.

Radi se o tome da je prije nekoliko dana na našu adresu stigla jedna priča od jedne žene koja je odlučila da sa nama podijeli svoju priču. KAko ona kaže živi u Njemačkoj već 10 godina ali već neko vrijeme nije zadovoljna dešavanjima.

Dešava se da je prije par godina je napustio muž nju i njenog sina koji sada ima 5 godina. Međutim sada je ona prošla sve te krize i živi jako stabilno. Međutim i pored toga ona nije zadovoljna jer nema mušku ruku pored sebe. Tako nako nekog vremena ona je donijela odluku i odlučila je sledeće.

Odlučila je ponovo da za sebe nađe nekog muškarca koji će je voljeti i koji će joj pomoći u svemu. Pored toga ona je rekla kako želi da pomogne nekome sa Balkana te je rekla da joj se mogu javiti muškarci ovde u komentarima.

By Brzina