U javnosti se pojavio snimak:Matora kada ga je vidjela nije mogla da vjeruje!Sanja prevarila Matoru… – Brzina

U javnosti se pojavio snimak:Matora kada ga je vidjela nije mogla da vjeruje!Sanja prevarila Matoru…

Jovani Tomi zvanoj MATORA je pušten snimak dok je bila u Zadruzi na kome se njena djevojka Sanja Stanković navečer kada su svi već zaspali,dodirivala po intimnom dijelovima tijela.

Loading..

-Ne,ne mogu da kažem da nisam,jesam ali ja to ne radim tako,na sasvim drugačiji način tp radim.Bilo mi je jako dosadno,a ona je spavala,pravdala se Sanja,a Matora je na to dodala: Ja ovo smatram kao prevaru,šta drugo da kažem.Klip je simpatičan na svoj način,klip kao klip ali sam ja sada strašno ljuta.Ne želim da dozvolim to,ja kada hoću da imam intimne odnose onda to radi sa osobom s kojom sam u vezi a na na ovaj način.

Sanja je zatim ustala i rekla svojoj djevojci Matori da više nikada to neće raditi.A spolije toga svi su postavili pitanje da li one imaju probleme određene u svojoj vezi,jer su prije se jako često mazile a sada Sanja nije željela da priđe Matoroj.

Ovih dana je glavna tema u Zadruzi,prostitucija kojom se bave zadrugarke,starlete,koje su svoje tijelo napolju prodavali i imale svog makroa.Miljana Kulić kada se vratila nije mogla da ne prokomentariše sve natpise koji se vrte napolju.

U javnosti svaki dan kruže imena Ane Korać i Sanje Stanković,te se njihova imene navode uz prostituciju.Mnogi kažu kako postoje dokazi za njih dvije,to jeste da su se bavile najstarijim zanatom na svijetu.

Matora se sigurnoneće dobro osjećati kada izađe i kada sazna šta se dešava napolju i kada vidi da su se njena djevojka i njena najbilja drugarica bavile prostitucijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *