I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koja se dešavaju u društvu oko nas te samim time sve te informacija mi jako rado dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je vezana za dešavanja među poznatim ličnostima sa naše estrade. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča o jednom jako poznatom pjevaču koji je svoju karijeru počeo jako davno i ona traje već nekoliko decenija. Naime, radi se o pjevaču Eri Ojdaniću i za njega važi da je jedan od najsimpatičnijih pjevača koji je uvijek veseo.

Međutim prije par dana do nas je došla priča kako je on u bolnici i kako je jako loše. Za sada ima samo jako povišenu temperaturu ali se smatra da ima i Covid jer je njegov sin prije 7 dana bio pozitiv. Da li će i Eri biti pozitivan i šta se tu dešava ostaje nam da vidimo.

Šta vi mislite o ovome svemu što se njemu desilo. Također podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima kako o njemu tako i ovoj situaciji koja je nastala. Pišite nam u komentare.

By Brzina