Tužna scena,kamen bi zaplakao:U jutarnjem programu,Sarapa počeo da plače kada je ugledao Deu!Onda je ona rekla nešto što je sve iznenadilo… – Brzina

Tužna scena,kamen bi zaplakao:U jutarnjem programu,Sarapa počeo da plače kada je ugledao Deu!Onda je ona rekla nešto što je sve iznenadilo…

Poznata voditeljica,Dea Đurđević koja je početkom godina imala tešku saobraćajnu nesreću,jutros se prvi put pojavila u “Novom jutru” koju je vodila sa svojim kolegom Predragom Sarapom.

Loading..

Stigla sam u svoju drugu kuću napokon.Zapravo kada bolje pogledam pink je moja prva kuća kada pogledamo koliko vremena provodimo ovdje zajedno.Hvala svima što su sve ove mjesece bili uz mene i bili mi ogromna podrška.-rekla je Dea na samom početku razgovora sa svojim kolegom Sarapom.

-Ja sam imala veliki broj operacija kako bi sačuvala sovj život.Bilo je tu puno povreda,jako teških a ne samo ruka.I srce i grudi i karlica ,noge.Sve to može da se izgura kada imate ovakve ljude kao ja.Imala sam Mladena,baku,majku.Hvala svima vama koji ste mi slali poruke i svi koji ste mi davali savjete.

Sarapa kada ju je vidio nije mogao da izdrži i zaplakao je.U njegovom grlu svo vrijeme je bila velika knedla i krenuo je da priča koliko mu je bilo teško i koliko je sretan što je ona došla,te je rekao kako mu je jako bilo teško dok Dee nema.

Ona je podijelila sa javnosti da i dalje posotji velika mogućnost da sve krene naopako i po zlu te da cijeli život ostane paralizovana ali ona je naučila kako da se nosi sa svim tim.Kaže da nikada ne bi odustala.

Dea je i priznala svima kako i dalje je boli ali više se ne brine jer ima najboljeljude iza sebe i sve će ovo da prebrodi.

Dea kaže da je sada čeka puno rehabilitacija i napornih vježbi ali i nekoliko operacija ali kako ona kaže ono najgore je prošlo.Sada joj ostaje da se nada onom najboljem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *