Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Tražim 50. ženu za provod u krevetu! Ja mogu i do 15 puta za jednu noć, kao rasplodni bik sam! Ne želim staro i mršavo! (VIDEO) – Brzina Info

Kao što i sami znate na našu adresu svakog novog dana dolazi veliki broj informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju na našim prostorima. Tako baš prije nekoliko dana do nas je došla jedna vijest koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da nešto ovako ima na našim prostorima. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se se o tome da je ovo jedna priča koja nam je došla iz Bosne i Hercegovine. Međutim ovaj put na meti medija je bio jedan jako poznati čovjek u Bosni i Hercegovini i o njemu su već mnogi mediji pisali. Evo o čemu se radi.

Naime, radi se o jednom čovjeku koji je poznat po nadimku Tito. To je čovjek koji je do sada imao čak 49. žena i dodao je da sa svakom je imao barem po jedno dijete. Također je dodao kako sa svima je u kontaktu te da ima i nekoliko unučadi.

Tako je on prije par dana izjavio kako trenutno traži 50. ženu sa kojom bi ostao živjeti do kraja života. Šta je on rekao o sebi i svom životu možete da pogledate na video zapisu koji se nalazi u ovom teksu. Podijelite i sa nama svoje mišljenje.

By Brzina