Zadnju godinu dana nema ni ti jedne osoba da barem jedan sat ili par minuta nije pogledala neki rijaliti program. Situacija je sada takva da na svakoj televiziji se emituje neki rijaliti program a vlasnisi za sve to dobiju jako puno novca i ogromne svote novca se oko toga okreću. Jedan od najgledanijih rijaliti programa su Parovi i Zadruga a nema ni ti jedne osobe koja za ovo nije čula. Podatak koji se pojavio koj govori da Zadrugu, dok Kristijan spava gleda više ljudi nego što se prati Nacionalni centralni dnevnik. Ovo je zaista porožavajuća informacija.

Ali vlasnik Pink TV zaista zna šta radi i kako on radi. On je sada počeo sa svojim programom i odlučio je sada da svim učesnicima da veliki rijaliti jer što oni više novca imaju više se daju i trude za rijaliti. Za sada je poznato, to jeste pojavila se informacija da GOLUBOVIĆ je za ovu sezanu dobio preko 300 hiljada eura a jedini uslov u svemu ovome je bio da on ostane do kraja i njegov je novac.

Koliko je popularan ovaj rijaliti program govori ovaj podatak koji se sada pojavio i sve šokirao. Naime prije nekoliko sezona Učesnik po imenu Miki Đuričić je u Zadrugu doveo i svog psa koji je postao učesnik a ime je Žuta. Ona je tada bila veliki miljenik a sada se pojavila informacija da je nažalost umrla. VELIKA TUGA.

By Brzina