Svjedoci ste i vi sami kako se mi svakog novog dana susrećemo sa mnogim informacijama koje se dešavaju u društvu oko nas te tako sve te informacija mi sve te informacija dijelimo sa vama jako rado. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva inforamcija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli su u šoku i nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo.

Ovaj put jedna djevojka po imenu Tamara je odlučila da sa nama podijeli svoju priču koja je jako zanimljiva i mnogi su ostali zbunjeni kada su je čuli. Naime, radi se o tome kako je Tamara bila krenula da preda aplikaciju kako bi pomgola sebi u svom životu. Tako kada je krenula prvo je otišla u pekaru.

Ispred pekara je bio jedan prosjek te se ona sažalila i kupila mu je da jede. Nakon samo par dana njoj je došao poziv kako je dobila posao i da treba da dođe na razgovor. Kako bi imala sreće ponovo je otišla u pekaru ali prosjaka nije bilo.

Kada je pitala radnice za njega reklu su kako on nije tu već 3 dana i da niko ne zna o njemu ništa. Šta vi mislite o ovome svemu. Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome što se desilo. Pišite nam u komentarima svoje mišljenje.

By Brzina