Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Takmičar javno ponizio Jelenu Karleušu! Sišao je sa bine i pljunuo je u facu! (HAOS) – Brzina Info

I sami ste svjedoci kako se svakog novog dana mi susrećemo sa velikim broj priča koje se dešavaju u našem okruženju. Tako u posljednje na meti medija su najviše pjevači i pjevačice kao i njihovi životu i sve što se dešava u njihovom životu. Tako prije nekoliko dana mi smo došli do jedne informacija koja je mnoge izenanadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo.

Naime, ovo je jedna priča koja je do nas stigla iz jednog jako poznatog muzičkog takmičenja a to su Zvezde Gradna. To je takmičenje koje se već odražva nekoliko sezona i bez obzira na to svake godine se pojavljuje sve veći broj učesnika.

Međutim bez obzira na sve to prije nekoliko dana se desilo nešto što je šoikiralo i mnogi kada su to čuli nisu mogli da vjeruju da se to desilo. Naime, radi se o tome da je jedan nakon svog nastupa dobio jako solidne komentare od mnogih članova žirija. Pored svega toga Jelena Karleuša ga je komentarisala jako oštro.

Nakon toga je on njoj prišao i pljunuo je u facu. Nakon toga je prekinuto snimanje a njegov nastup će biti obrisan iz emisije. Šta vi mislite o ovome? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima. Pišite nam šta mislite.

By Brzina