Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Tableta koja zaustavlja širenje korona virusa za samo jedan dan? Da li je rješenje oduvijek bilo ovoliko jednostavno?! – Brzina Info

Danas ćemo vam govoriti o jednoj izuzetno bitnoj temi koja je usko povezana sa liječenjem COVID-19 virusa koji je uspio da uzrokuje haos širom naše planete.

Naučnici univerziteta Georgije su otkrili da se lijek krije u antivirusnom lijeku MK-4482/EID 2281, koji je malo više poznat kao Molnupiraravom, i može izliječiti koronu za samo 24 sata.

Doktor po imenu Richard Plemper je otkrio da je ovaj lijek koristan protiv sezonske gripe prije svega, a nismo mogli ni da sanjamo da će biti ovoliko učinkovit i za korona virus.

On ističe da bi ova vrsta liječenja mogla da bude idealna sve dok se vakcina koja je sto posto efikasna protiv virusa ne bude pronađena, i da se može početi konzumirati.

Lijek nije 100% siguran, ali može da subzije širenje virusa u značajnoj mjeri, i bez sumnje je najbolja stvar koju smo do sada pronašli koja provjereno djeluje protiv ovog opasnog virusa.

By Brzina