Premijerka Srbija koju svi znaju Ana Brnabić spada u red jako poznatih ali i popularnih političara kako u Srbiji tako i u cijelom regionu. Svima je jako poznato da je predsjednik Srbije, Vučić oduvijek u nju imao povjerenje pa joj je čak i dao da kontroliše Krizni štab Srbije u ovim teškim vremenima kada pandemija vlada oko nas. Brnabićka je po mnogo čemu posebna a od Vučića ima uvijek odriješene ruke pa se znaju desiti i neke loše odluke ali živ je čovjek mora da griješi.

Ali kada je javnost u pitanju svi rade na tome da pronađu ono što je interesantno u privatnom životu Ane Brnabić. Svi znaju da Ana sada ima partnerku, kojoj se svi dive jer gdje god se Ana pojavi očara sve. Njeno ime je Milica Đurić i nedavno je ona zasjenila sve kada se pojavila na jednom druženju a bila je u jednoj posebnoj haljini koja je svima zapala za oko jer nije to nimalo jeftino a to pokazuje da Milica zaista ima ukusa kada se radi o odjevanju.

Javnosr sada jako dobro zna da Milica i Ana imaju sina Igora kojeg su dobile vještačkom oplodnjom a Milica je ta koja je nosila ovog sina. Obje su se trudile da na sve načine svog sina zaštite od medija pa se i ne zna i dan danas kako on izgleda a to je sve radi Aninog posla. SADA SE POJAVILA VIJEST da se Ana seli u vilu na Dedinju u kojoj je nekada živjela Jovanka Broz.

By Brzina