Svijet u šoku!Odlučili da pedofile podignu na dizalicu i srijeljati ih.Razlog tome je šokantan-ubili su nedužnog 10-godišnjeg dječaka! – Brzina

Svijet u šoku!Odlučili da pedofile podignu na dizalicu i srijeljati ih.Razlog tome je šokantan-ubili su nedužnog 10-godišnjeg dječaka!

Vijest koja je mnoge iznenadila.

Loading..

Jako uznemirujuća fotografija je procurila u javnost.

Na toj spornoj fotografiji može se vidjeti tri čovjeka koja vise sa dizalice krvava.Razlog tome je jeziv.

Oni su na jako gnusan i strašan način uhvatili desetogošnjaka.

Nakon što su ga odukli sa vidljivog mjesta ,sva trojica su ga na najgori mogući način zlostavljala fizički a nakon toga i silovali.

Dječak je pronađen mrtav a pedofilima se jako brzo ušlo u trag i otkriveno je ko je kriv z ato.

Građani tog mjesta su odlučili da život zauvije stane za ova tri monstruma.

Oni su ih objesili na dizalicu i zatim ubili ,tako što su ih stijeljali.Tom njihovom ubijanju je prisustvovalo mnogo ljudi.

Ovim načinom naravno da se dječak ne može vratiti nit’ će bol koju je porodica doživjela biti manja ali će barem ovo biti opomena za sve ostale ako ikada pokušaju isto nešto ili slično da urade.

Ova situacija se desila u Jemenu.
Jemen ima visoku stopu smrtnih izvršenja.Glavni zločini u njihovoj državi su ubistva,silovanja,terorizam ili neki prestupi koji krše šerijatske zakone.


Oni to izvršavaju pucanjem u tijelo osobe ili u srce prije javnog vješanja koji se provodu u Jemenu.Pored toga po jemenskom zakonu dopušteno je i kamenovanje,vješanje ali i odrubljivanje glave.

Pored u Jemenu,smrtna kazna postoji još u 54 zemlje svijeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *