I sami ste svjedoci kako se na našoj adresi svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva i pomalo šokantna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Naime, u posljednjih nekoliko dana u našim medijima jedna od tema koja je jako aktuelna je tema koja je vezana za Branislava Lečića kao i optužbu koju je on dobio od strane Danijele Štajnfeld i Merime Isaković. Prema njenim riječima on je bio taj koji ih je silovao.

Tako kako je to tema koja je šokirala cijeli Balkan mnogi su se pitali da li je ovo istina i o čemu se zapravo tu radi. Tako prije nekoliko dana se povodom ove teme oglasila i Suzana Mančić poznata glumica koja je rekla kako je i ona mogla da bude njegova žrtva ali se uspijela odbraniti.

Šta vi mislite o ovome svemu što se događa u posljednje vrijeme? Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome svemu i pišite nam u komentarima svoje mišljenje.

By Brzina