Svima jako dobro poznata folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović jako vodi računa o svom izgledu a posebno o njenom osmjehu o kojem svi govore, a posebno sada o njenom osmjehu koji je oduvijek bio njen zaštitni znak.

Njeni zubi su oduvijek se smatrali naskupljim zubima na estradi a folk zvijezda je za blistavi osmijeh odlučila da da jedno maleno bogastvo to jeste njeni zubi koštaju 8 hiljada eura a o ovome su mediji pisali, te su je i slikali kada je ona išla u posjetu stomatologu.

Ali kada se pogleda zaista njen svaki cent uložen se isplati, a radi toga veliki brooj obožavaoca oduševljeni su Cecinim osmjehom i svi žele isti. Radi toga se desila velika zbrka na društvenim mrežama i svi su tražili njenog zubara.

Jako veliki broj ljudi sada želi Cecin osmijeh. Mi smo sada najsretniji kada ih vidimo nasmijanu i ima razlog za to.- napisala je njena zubarka koja je podijelila i jedan karton koji je napisao jednu neobičnu naznaku: hoće zube kao Cecine!

Ovim putem kontaktirali smo i pjevačicu koja nije nikako krila svoje zadovoljstvo. Ona je rekla da je sretna jer je tako. Ona je izabrala najskuplje zube, navlake sa porculanom a to je po zubu 250 eura.

By Brzina