Svi prisutni policajci su plakali kao kiša: Kada su stigli na uviđaj sve je bilo kasno! Samo dim i pepeo! – Brzina

Svi prisutni policajci su plakali kao kiša: Kada su stigli na uviđaj sve je bilo kasno! Samo dim i pepeo!

Zanimanje policajca je jedno od zanimanja koje možete da radite cijeli svoj život. Ono što je problem jeste relativno niska plata radi koje ste izloženi velikim rizicima. Vaš život je u skoro svakom slučaju i trenutku pod velikom opasnošću a psoebno za policajce koji radi u Sjedinjenim Amerikim Državama.

Loading..

Ovo je jedan jako neobičan slučaj a mi vam u nastavku donosimo priču. Policajski službenici Lexingtona u Kentuckyju stigli su naime na mjesto događaja nakon što su dbili dojavu da se na određenom mjestu zapalio kamion i da je on u jako velikom plamenu. Kada su stigi na lice mjesta, shvatili su da se radi o kamionu krofni i koji je skroz izgorio a šteta je 100 postotna.

Velika sreća je bila jer tu u cijeloj priči nije bilo povrijeđenih pa su radi toga odlučili našaliti sa svom situacijom koja je jako bliska sa njihovim poslom i šta oni rade svako jutro na pauzama koje imaju. Postoje stereotipi koji govore da svi policajci naime obožavaju krofne i da ih jedu pogotovo u Americi a izgleda da su i svi policajci toga i sami svjesni. Tako su se oni popeli na kamion i pretvari se da plaču za uništenom naime robom.

Oni su slike objavili na službenom profilu policije Lexington na Twiteru gdje su se svi pratioci smijali i sve je bilo totalno ludo a slika je skupila puno komentara. Njihove kolegu su se baš smijali i svi iz tima su dobili jako velike podrške i saosjećajne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *